Over ons Een jong en dynamisch team van professionals die 24/7 voor u klaar staan

Visie, stabiliteit en zekerheid

Toorn & Boer is een onderneming die opgebouwd is door ondernemende ondernemers. Wij bieden onze dienstverlening aan in de genoemde vakgebieden en hebben op elk gebied specialisten voor u klaarstaan! Door middel van een simpele werkwijze, waarin communicatie en transparantie voorop staan, streven wij naar maatwerk voor onze cliënten.

Onze particuliere klanten concentreren zich in de provincie Groningen. Wij kenmerken ons door vaste tarieven te hanteren en hiervoor een volledige service te verlenen. De helderheid in communicatie en de betrouwbaarheid in service hebben ertoe geleid dat Toorn & Boer in korte tijd is uitgegroeid tot één van de grootste particuliere adviseurs in de regio. U kunt terecht voor al uw vragen en wensen omtrent bankzaken, verzekeringen, hypotheken, belastingen en/of toeslagen en vastgoed!

Bij het bedienen van de zakelijke klant hanteert Toorn & Boer een heldere visie. Wij (h)erkennen de behoefte bij ondernemers om als gewaardeerde klant behandeld te worden. Teveel merken wij dat er een bepaalde mate van vanzelfsprekendheid is dat de adviseur u als klant heeft. Toorn & Boer onderkent dat u als klant gewaardeerd wilt worden en daarbij ook een hoge mate van service, transparantie en communicatie wenst. In Toorn & Boer treft u een advieskantoor waarbij u altijd het hoogst haalbare krijgt tegen een vast bedrag zonder meerkosten. Onze diensten bestaan uit de financiële, administratieve en fiscale dienstverlening rondom het ondernemen. Daarnaast zijn wij met onze bedrijfskundige achtergrond ook ervaren inzake de advisering in de ‘te varen koers’ van ondernemingen. Wij willen met dit brede scala aan diensten de ondernemers een dienstverlening bieden waarbij alles onder één dak gevestigd is.