Hypotheken

Hypotheken

Bij Toorn & Boer kunt u een geheel onafhankelijk advies verwachten voor elke denkbare hypotheek. Of het nu de hypotheek van uw eerste woning betreft, een oversluiting om lagere maandlasten te realiseren of andere financieringsverzoeken; wij voorzien u graag in een passend advies en bemiddelen in de scherpste aanbiedingen.

Door onze jarenlange ervaring en mogelijkheid tot samenwerking met een zeer ruim aanbod aan geldverstrekkers zijn wij in staat u te voorzien in een hoogwaardig advies en koppelen we daaraan de goedkoopste leningen.

Wij hebben de overtuiging dat u pas betaalt wanneer we wat voor u gaan of kunnen betekenen. We beginnen daarom elk gesprek met een geheel vrijblijvend oriƫntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons vertellen wat uw verwachtingen zijn en wij proberen in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werpen dus bewust geen drempel op om aan tafel te gaan met elkaar.

Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar onze dienstverlening op het gebied van hypotheken. U kunt via het contactformulier vandaag nog een afspraak maken. Wij weten zeker dat wij u kunnen voorzien in het meest passende advies met daarbij de goedkoopste hypotheek!