Toeslagen

Toorn & Boer controleert jaarlijkse kosteloos de Toeslagen voor al zijn klanten. Dit doen wij omdat wij merken dat velen te weinig ontvangen. Toorn & Boer heeft al jaren als inzet om voor al zijn klanten elke euro te verhalen welke mogelijk is. Wij geven geen fooien aan de Belastingdienst!

Toeslagen zijn door de jaren heen veranderd en veranderen elk jaar weer. Het is zaak dat u deze goed in de peiling heeft om zeker te zijn van de maximale teruggaaf. Laat ons meekijken en profiteer van onze jarenlange ervaring in de Toeslagen.

U hoort iedereen altijd over Zorgtoeslag maar zou wel eens willen weten of u daar nu ook echt geen recht op heeft? Wij zoeken dit voor u uit en vragen deze aan.

De huurtoeslag gaat maandelijks om heel veel geld, het juist registreren van uw fiscale inkomen is essentieel en kan u tientallen euro’s per maand schelen, laat ons u bijstaan!

De kinderopvang is voor velen de duurste uitgave per maand. Het afstemmen van het inkomen, opvanguren en Kinderopvangtoeslag is maatwerk wat voor ons dagelijkse kost is.

Het Kindgebondenbudget is een toeslag welke vaak vergeten wordt en toch heel veel geld kan opleveren. Wij bekijken graag of u ook tot deze grote groep behoort welke deze toeslag niet ontvangt of wellicht te weinig ontvangt.

Graag bekijken wij uw Toeslagen en verbazen wij u met de mogelijkheden binnen uw situatie!