Aangifte inkomstenbelasting

Voor velen is het elk jaar een afschrikwekkende aanblik, de jaarlijkse blauwe enveloppe welke op de mat valt. Veel mensen kiezen ervoor om de aangifte uit te besteden en moeten hierbij een keuze maken wie dit gaat doen. Toorn & Boer is graag uw keuze!

Wij verzorgen jaarlijks met veel plezier, kennis en kunde de aangifte van veel particulieren en voegen ook u graag toe aan onze klantenkring. Toorn & Boer is voor velen al een decennium lang de stabiele keuze om de complete particuliere aangifte inkomstenbelasting te behandelen. Met deze langdurige ervaring kunnen we stellen dat elke denkbare fiscale situatie al eens de revue gepasseerd is en dat wij ook voor u de gepaste oplossing kunnen bieden. Toorn & Boer werkt altijd met een vaste prijs, voor de prijslijst verwijzen wij u graag naar de tarieven. De tarieven kunt u vinden onderaan deze pagina bij het kopje ‘Informatie’.

Toorn & Boer ziet zichzelf als de ideale balans tussen kennis, kunde en transparantie. Neem vandaag nog contact op en laat u overtuigen van onze werkwijze.